24thIul

Tabăra Holy Fire 2018

Bistrița Năsăud Iul 24, 8 AM

Tabăra Holy Fire 2018

Formular de inscriere 

Tabăra Holy Fire, Cormaia 2018 este o tabără ce are ca scop echiparea participanților pentru campaniile de evanghelizare organizate de Holy Fire dar nu numai. De aceea structura taberei va fi potrivită cu nevoile viziunii Holy Fire cu privire la campaniile de evanghelizare în care suntem implicați. Prin urmare vom avea patru seminarii ce se vor desfășura consecutiv în fiecare zi.

1. Seminarul pentru cei implicați în lucrarea cu copii – voritor, reprezențanții AMEC
2. Seminarul pentru cei implicați în evenimentele muzicale – vorbitor Estera Pop
3. Seminarul pentru cei implicați în evanghelizarea de stradă – vorbitori Dume George și Costel Gavrilas
4. Seminarul pentru cei implicați în rugăciunea de mijlocire și războiul spiritual – vorbitor Florin G. Pop

  • La programele de seară vor fi mesaje biblice, rugăciuni pentru botezul Duhului Sfânt, darurile Duhului Sfânt, vindecarea divină, eliberare. Totodată la aceste întâlniri vor participa cu noi la și lucrători cu daruri profetice.
  • Legat de taxa de participare, jumătate din ea va fi achitată din timp, în contul misiunii. Cei care nu vor mai participa în tabără dar și-au achitat taxa de înscriere, nu vor mai primi înapoi banii, ci suma va rămâne ca donație pentru proiectele Holy Fire.

Evanghelizarea facuta de Isus si apoi de apostoli, a avut un impact deosebit asupra intregii societati. Astazi biserici tot mai putine sunt interesate de evanghelizare si tot mai putini credinciosi. Lipsa de interes fsta de aceasta lucrare face ca impactul sa fie aproape inexistent. O adevarata comunitate de credinciosi va face o adevarata evanghelizare, iar aceasta va fi cu un deosebit impact asupra comunitatii. Evanghelizarea cu impact are mai multe secrete, pentru a le afla te asteptam in tabara. Cei care doriti sa participati va asteptam cu drag! Va rugam sa complectati formularul de inscriere si sa achitati 50 lei, jumatate din suma taberei.

Va rugam sa faceti depunerea direct in contul Holy Fire deschis la BRD: RO31BRDE060SV36661790600 BRD.

0

zile

0

ore

0

min.

0

sec.