Tabăra Holy Fire 2018

  • Bistrița Năsăud
  • iul. 24, 8 AM

0

zile

0

ore

0

min.

0

sec.

Amânarea necreștinilor de a se întoarce la Hristos i-a condus pe mulți în iad, dar și amânarea creștinilor de a-L predica pe Hristos, i-a condus pe mulți necreștini în iad. Evanghelia este veșnică dar noi nu avem la dispoziție o veșnicie pentru a o predica, ci doar intervalul unei generații.

Cei din Holy Fire au înțeles aceste realități și deaceea demarează proiecte de evanghelizare în zone diferite din România care încă nu au fost evanghelizate. Alătură-te și implică-te alături de echipa Holy Fire!

Holy Fire Ministries este o organizație penticostală română de misiune. Membrii acestei oraganizații sunt diverși lucrători din bisericile penticostale din România, Europa și America. De la înființare ne-am implicat în diverse proiecte de evanghelizare din România, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, India, Nepal, Bhutan, Namibia, Botswana.

Din anul 2015 s-a început proiectul Oprerațiunea Iudeea care are în vedere evanghelizarea și plantarea de biserici în zonele neevanghelizate din România, în timpul generației noastre.

ani exp.

Aaron Gavrilaș

Vizualizare profil
ani exp.

Emanuel Fedur

Vizualizare profil
ani exp.

Daniel Belciug

Vizualizare profil

ANI DE ACTIVITATI MISIONARE

OAMENI EVANGHELIZATI IN ULTIMII 2 ANI

ORASE ADOPTATE

Suntem
aici
doar
pentru tine

    Sunt de acord cu politica de confidențialitate