În perioada 25-30 iulie împreună cu 80 de tineri din diferite părți ale României, din Europa și Statele Unite, am fost implicați într-o mare campanie de evanghelizare în județul Argeș. Pe lista noastră au fost următoarele localități: Călinești, Curtea de Argeș, Negreni, Valea Nandrei, Izvoru, Stolnici, Teiu, Tigveni, Tătărăști, Uda de Jos, Uda de Sus, Băbana, Udupu, Ciupa, Rătești.

În majoritatea ne-am implicat câte trei zile de evanghelizare, iar Dumnezeu a lucrat minunat și zeci oameni și-au exprimat dorința publică de a-L urma pe Hristos. Am văzut în inimile oamenilor o mare foame după cuvântul lui Dumnezeu, unii fiind certatați până la lacrimi. Unii dintre cei pe care i-am evanghelizat, au fost profund mișcați de cuvântul lui Dumnezeu. Deși în unele localități am fost agresați de preoții ortodocși și de unii primari, oamenii nu au fost opriți de aceste obstacole să participe la serviciile de evanghelizare.

Dintre mărturiile tinerilor consemnăm pe cea a tânărului care se ocupa cu partea de fotografie și filmare. El a mărturisit că în una din zile în timp se ruga pe o stradă și se uita la invitațiile pe care tinerii le-au lăsat în porțile oamenilor, a văzut o doamnă care în timp ce citea invitația la evanghelizare, și-a plecat capul în jos și a început să plângă, citind mesajul provocator de pe acea invitație.

Echipa de tineri a fost umplută cu puterea Duhului Sfânt în fiecare dimineață la timpul devoțional și totodată Duhul Sfânt prin daruri de vedenii, profeții și cunoștină ne-a descoperea la fiecare pas ce obstacole și uneltiri ale celui rău. Toți tinerii au avut mari experiențe cu puterea lui Dumnezeu pe care au început să le mărturisească.

În urma acestei campanii de evanghelizare au fost deschise patru puncte noi de lucru unde se încearcă plantarea unei biserici: Izvoru, Stolnici, Uda de Jos și Negreni. Am reușit să împărtășim evanghelia la aproximativ 3000 de oameni, au fost distribuite în jur de 1000 de Cd-uri și peste 500 de Biblii.