Cuvintele Domnului Isus sunt vechi, rostite cu mii de ani în urmă, dar puterea lor este aceeași.

În săptămâna 4-10 iulie am experimentat puterea cuvintelor lui Isus în campania de evanghelizare care am avut-o în județul Bistrița Năsăud. Am fost implicați cu o echipă de aproximativ 100 de tineri din diferite părți ale României în 10 localități. Aceste localități au fost: Blăjenii de Jos, Blăjenii de Sus, Bidiu, Șieu Sfântul, Ciceu Mihăiești, Tîrlișua, Rusu, Sâmihaiu de Câmpie, Mărișel, Șieu.

În cea mai mare parte a zilei tineri în grupuri de doi sau trei au mers pe la casele oamenilor și le-au împărtășit Cuvântul lui Dumnezeu. Totodată au fost distribuite peste 500 de Biblii, sute de CD-uri, cărți și nou testamente. În unele localități oamenii alergau după tinerii din echipa noastră și cereau Biblia. Când i-am întrebat pe unii oameni dacă au o Biblie, ne arătau Psaltirea sau o carte de rugăciuni. Deseori din cauza liderilor religioși în România mulți oameni nu au acces la Cuvântul lui Dumnezeu. Credem că a dărui unui om o Biblie este cea mai mare evanghelizare.

În majoritatea localităților au fost organizate trei seri de evanghelizare unde s-a cântat, s-a predicat și sau făcut rugăciuni. Tinerii care s-au implicat în acest proiect au avut experiențe deosebite cu Domnul din care au mărturisit la întâlnirile noastre. Unii dintre ei au fost botezați cu Duhul Sfânt, iar alții au primit daruri supranaturale și multe încurajări să predice evanghelia fără nici un fel de reținere. Totodată am întâmplinat obstacole din partea preoților ortodocși, în unele localități. Într-un sat în cele trei seri preotul a tras clopotele la biserică, a făcut slujbă cu biserica goală, doar să deranjeze evanghelizarea. În alt sat preotul a ieșit la locul unde era evanghelizarea cu zeci de oameni, cu prapuri, steaguri, icoane în timp ce rostea incantații și afurisenii. Domnul a triumfat și o parte din oamenii cu care a ieșit l-au părăsit și au rămas la evanghelizare. În urma acestei campanii de evanghelizare apoximativ 3000 de oameni au intrat în contact direct cu evanghelia.

În final au fost deschise puncte de lucru, unde se continuă evanghelizarea săptămânal. Aceste localități sunt: Blăjenii de Jos, Blăjenii de Sus, Bidiu, Șieu Sfântul, Ciceu Mihăiești și Tîrlișua.