Detalii proiect! Este nevoie de 300 cutii de cadouri.

Luna decembrie este cunoscuta ca luna cadourilor. In aceasta luna dumnezeu a facut cel mai mare cadou omenirii, pe scumpul sau fiu isus hristos. Noi cei din holy fire ne dorim sa fim o binecuvantare pentru cei mici. De aceea am lansat proiectul , , surpriza copiilor. Dorim sa oferim o cutie cu surprize copiilor. In mod special aceste cadouri vor fi distribuite copiilor din punctele de misiune deschise si coordonate de holy fire.

 

Cum poti participa?
Tu poti face o cutie cu cadouri, pe care sa o trimiti organizatiei si echipele de evanghelizare le vor distribui. Daca nu poti sa faci aceasta cutie poti dona suma de 100 lei, suma cu care noi vom pregati o astfel de cutie. Cei care faceti donatia folosind cardul bancar va rugam sa ne lasati un scurt mesaj la numerele de telefon: +40 741 659 023 si +40 (741) 730 589.

 

Asociatia holy fire
Banca brd
Cont ron: ro31brde060sv36661790600

 

Ce poate contine cutia cu surprize?
Diferite articole de imbacaminte (manusi, fular, caciula, etc. . ) articole de papetarie ( creioane de colorat, pixuri, etc. ). Diferite dulciuri (ciocolata, bomboane, guma). Diferite jucarii (cutiile pentru baieti vor contine jucarii pentru baieti si cutiile pentru fete, vor contine jucarii pentru fete). Articole pentru igiena zilnica (perie de dinti, pasta de dinti, sapun etc. ). Materiale pentru evanghelizare (un nou testament mic, o carte cu povestiri biblice)

 

Eticheteaza cadoul
este foarte important sa etichetezi cadoul. Cadoul pentru baieti sa aiba un sticker albastru cu textul baiat si cadoul pentru fete sa aiba un sticker galben cu textul fata. Cadourile sa fie facute pe perioade de varsta: 2-4 ani; 5-6 ani; 7-9 ani; 10-13 ani.

Ultimul termen de predare este 5 decembrie!