Vești din MISIUNE Cimișlia (Republica Moldova)

În perioada 26-29 iunie ne-am implicat într-un proiect de evanghelizare în orașul Cimișlia din Republica Moldova. Timp de trei zile am avut evanghelizare de stradă și am reușit să ajungem să răspândim Cuvântul lui Dumnezeu la sute de oameni. Au fost distribuite aproximativ 300 de Biblii. În fiecare seară au fost servicii de evanghelizare într-un cort care a fost amplasat în centrul orașului.

Din oraș au venit zeci de oameni care au ascultat Cuvântul lui Dumnezeu. Am văzut Lucrarea Minunată a lui Dumnezeu, prin modul cum ne-a trimis la oameni care s-au bucurat, au plâns în momentul în care le-am vestit Evanghelia. În proiectul acesta am fost parteneri cu o echipă de tineri din biserica Emanuel din Statele Unite ale Americii.

În fiecare dintre cele trei zile, unul dintre locurile în care am predicat și am cântat cântări spre Lauda lui Dumnezeu a fost piața centrală a orașului Cimișlia. A fost o experință frumoasă și interesantă, unde zeci de oameni în aceste zile au stat și au ascultat Cuvântulu lui Dumnezeu și cântări. Ne-am bucurat mult de lucrurile acestea.

Mulțumim tuturor care ați fost alături de noi în aceste zile, prin suportul vostru spiritual.