Dintre judetele slab evanghelizare din Romania se numara si judetul Dolj. La o populatie estimata de peste 700 000 locuitori dor in jur de 2000 de persoane sunt credinciosi penticostali. Din cele 383 de localitati 343 erau fara o biserica penticostala. Cu ajutorul lui Dumnezeu in perioada 22-29 iunie, peste 60 de tineri am efectuat proiecte de evanghelizare in localitatile Rasnic, Cornita, Pluta, Racoviteni, Argetoaia, Valea Fantanilor, Cernatesti, Cotofenii din Dos, Novacu, Tantaru, Salcia, Bralostita, toate fiind situale in jurul orasului Filiasi. Apoi in saptamana 20-27 iulie peste 80 de persoane am desfasurat evanghelizari in localitarile Calafat, Galicea Mare, Desa, Ghidici, Seaca de Cmp, Tunarii Vechi, Pisculet, Horezu Poenari, Piscu Vechi, Piscu Nou, Cetate, Caraula, Motatei, toate fiind situate in jurul orasului Calafat. Apoi in perioada 3-10 august echipa noastra a fost formata din peste 40 de persoane si ne-am implicat in evanghelizari in localitatile Sadova, Piscul Sadovei, Gangiova, Filiasi, Racarii de Sus, situate in jurul orasului Filiasi si Bechet.

In majoritatea dintre aceste localitati am avut cate trei zile de evanghelizare, si am accentuat evanghelizarea de la persona la persoana. Apoi in fiecare seara s-au organizat servicii publice de evanghelizare unde s-a predicat evanghelia, sau cantat cantari sau depus marturii si s-au facut rugaciuni pentru cei care s-au predat lui Dumnezeu. O parte importanta a slujirii noastre au fost copii si distribuirea de literatura crestina. Dincolo de toate acestea puterea lui Dumnezeu a fost la lucru si multe persoane au fost atinse si transformate de Duhul Sfant.

Am estimat ca in urma acestor campanii de evanghelizare mai mult de 10.000 de oameni au intrat in contact direct cu evanghelia. Totodata au luat fiinta 6 biserici in localitati care nu au avut pana acum o biserica evanghelica. Aceste localitati sunt: Rasnic, Salcia, Desa, Seaca de Camp, Galicea Mare si Racoviteni unde noi continuam slujirea.