Deoarece în România există încă oameni de ordinul miilor care nu au citit sau nu au văzut în viața lor o Biblie, Holy Fire și-a propus să ducă acestor oameni o Biblie. Pe această cale te invităm să fii partener cu noi în acest proiect misionar și îți punem la dispoziție trei moduri prin care să faci acest lucru:

Donează o Biblie din biblioteca proprie

Fiecare dintre noi în biblioteca personală ne place să avem mai multe copii a celei mai valoroase cărți din această lume, Sfânt Scriptură. Cu siguranță vei găsi cel puțin una pe care nu o folosește nimeni, așa că, pe aceasta te încurajăm să o donezi. Menționăm că înainte ca să o trimiți echipei noastre, te rugăm să te asiguri că nu prezintă uzuri serioase, nu este ruptă și nici însemnată.

 

 

Donează o sumă de bani pentru cumparare de biblii

Deoarece suntem colaboratori de mai mulți ani cu Societatea Biblică Româno-Americană, anual cumpăram biblii, pe care aceștia ni le expediază în România. Costurile unei biblii se ridică la 17,50 Lei, echivalentul a ( 4 $ ). La această sumă se adaugă costurile de transport și depozitarecare sunt de 12,50 Lei ( 3 $ ). În total costul unei biblii de dimensiuni mari ajunge la suma de 30 Lei ( 7 $ ). Cei care doriți să donți pentru biblii vă rugăm să folosiți contul în lei, de mai jos, destinate special pentru acest proiect:

Donează tu personal o biblie unei persoane

Dacă dorești să oferi cadou o biblie unei persoane care încă nu are, te rugăm să te înregistrezi în baza noastră de date complectând formularul de mai jos. Prin această modalitate îți oferim posibilitatea de-a intra în contact cu o persoană care trebuie să audă mesajul Evangheliei. Astfel echipa noastră îți va furniza o adresă poștală la care tu personal vei trimite o biblie, normală sau de lux, după cum ești călăuzit. Deasemenea vei putea să continui evanghelizarea prin corespondență cu acea persoană.

”Credem că a dărui o biblie, este cea mai mare evanghelizare”