24thiul.

Tabăra Holy Fire 2018

Bistrița Năsăud iul. 24, 8 AM

Tabăra Holy Fire 2018

Evanghelizarea cu impact

24-28 iulie – Jelna, Bistrița-Năsăud

Formular de inscriere 

Tabăra Holy Fire,  2018 este o tabără ce are ca scop echiparea participanților pentru campaniile de evanghelizare organizate de Holy Fire dar nu numai. De aceea structura taberei va fi potrivită cu nevoile viziunii Holy Fire cu privire la campaniile de evanghelizare în care suntem implicați. Prin urmare vom avea patru seminarii ce se vor desfășura consecutiv în fiecare zi.

  • La programele de seară vor fi mesaje biblice, rugăciuni pentru botezul Duhului Sfânt, darurile Duhului Sfânt, vindecarea divină, eliberare. Totodată la aceste întâlniri vor participa cu noi la și lucrători cu daruri profetice.
  • Legat de taxa de participare, jumătate din ea va fi achitată din timp, în contul misiunii. Cei care nu vor mai participa în tabără dar și-au achitat taxa de înscriere, nu vor mai primi înapoi banii, ci suma va rămâne ca donație pentru proiectele Holy Fire.

Evanghelizarea făcută de Isus și apoi de apostoli, a avut un impact deosebit asupra întregii societăți din acea vreme. Astăzi, tot mai puține biserici sunt interesate de evanghelizare și tot mai puține au un impact asupra necredincioșilor. Lipsa de interes față de această lucrare face ca impactul să fie aproape inexistent. O adevarată comunitate de credincioși va face o adevărată evanghelizare, iar aceasta va fi cu un deosebit impact asupra comunității. Evanghelizarea cu impact are mai multe secrete, pentru a le afla te așteptăm în tabără.

Vă rugăm ca neaparat să vă înscrieți, completând formularul de pe site. Tabăra aceasta este în mod special pentru instruire în ce privește evanghelizarea din România în care Holy Fire se implică. Vom avea seminarii în fiecare zi, vom avea întâlniri cu invitați speciali în fiecare seară. Cei care doriți să participați vă așteptam cu drag, dar vă rugăm să completați formularul de înscriere și să achitați 50 lei, jumătate din suma taberei.

Vă rugăm să faceți depunerea direct în contul Holy Fire deschis la BRD: RO31BRDE060SV36661790600 BRD.

0

zile

0

ore

0

min.

0

sec.