[featuredPanel]

[columnContainer bgcolor=”#303030″]

[column span=”span12″]

A new begining …

La început de an sunt potrivite cuvintele scrise în Luca 4:18,19: ,,Duhul Domnului este peste Mine, că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia, M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită. Să propovăduiesc robilor slobozenia și orbilor, căpătarea vederii, să dau drumul celor apăsați și să vestesc anul de îndurare al Domnului.”

Vă dorim ca Domnul Isus să vă facă părtași lucrărilor Sale minunate și să vă facă parte de un an al îndurări. La început de an 2016 aceste cuvinte pot să ne fie un motto al slujiri și ne pot contura viziunea noastră în desfășurarea acestui an. Să aveți parte de un an cu multe realizări spiritual și împreună să lucrăm la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu pe pământul României.

 

[/column]

[/columnContainer]

[/featuredPanel]

[columnContainer]

[column span=”span4″]

[singlePost id=”2582″ /]

[/column]

[column span=”span4″]

[singlePost id=”3886″ /]

[/column]

[column span=”span4″]

[singlePost id=”2599″ /]

[/column]

[/columnContainer]

[divider height=”1″ bg_color=”orange” margin=”20″ /]

[columnContainer border=”yes”]

[column span=”span6″]

[youtubeVideo id=”S-bfSZX9Ogk” responsive=”1″ height=”300″ /]

[/column]

[column span=”span6″]

How did we start?


Holy Fire Ministries este o organizație penticostală română de misiune. Membrii acestei oraganizații sunt diverși lucrători din bisericile penticostale din România, Europa și America. De la înființare ne-am implicat în diverse proiecte de evanghelizare din România, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, India, Nepal, Bhutan, Namibia, Botswana. Din anul 2015 s-a început proiectul ,,Oprerațiunea Iudeea” care are în vedere evanghelizarea și plantarea de biserici în zonele neevanghelizate din România, în timpul generației noastre.

Holy Fire și-a început activitatea în perioada în care Florin Pop și Emanuel Fedur au fost implicați într-o lucrare misionară în Ucraina, care a durat 4 ani.  Acolo cei doi evangheliști au răspândit cuvântul lui Dumnezeu în satele românești din dreapta Tisei și au construit o casă de rugăciune prevăzută cu un centru misionar. În zonele foarte sărace din România, Ucraina și Africa, Holy Fire s-a implicat prin proiecte umanitare. Am oferit hrană și îmbrăcăminete celor nevoiași.

Organizația Holy Fire a lansat proiectul de evanghelizare ,,Operațiaunea Iudeea” din vara anului 2015 care are ca scop evanghelizarea fiecărei localități neevanghelizate din România în timpul generației noastre. Totodată prin acest proiect dorim să implicăm cât mai multe biserici penticostale, tineri și lideri în campanii de evanghelizare, în plantare de noi biserici și în susținere de misionari în România. Cu ajutorul Duhului Sfânt și cu susținere bisericilor acest lucru se poate realiza. Prin acest calendar de rugăciune prezentăm situația zonelor neevanghelizate din 29 de județe ale României, iar în aceste județe 8.688 de localități nu au încă o biserică penticostală.

[/column]

[/columnContainer]

 [divider height=”1″ bg_color=”orange” margin=”20″ /]