În mintea fiecarui creştin trebuie să rasune tot mai tare cuvintele Domnului Isus: ,,Duceţi-vă în toată lume şi predicaţi evanghelia la orice făptură!” Motivaţi de aceste cuvinte în data de 10 Decembrie am păşit din nou pe continentul African şi timp de două luni am făcut tot ce Isus ne-a învăţat să facem. În timpul acesta am vizitat zeci de sate unde locuiesc bushmenii, cei mai săraci locuitori ai Namibiei. Din nou am vizitat multe sate ale lor unde se vorbeşte limba Khoe. Pentru o perioadă de timp am fost cazaţi baza Kalahary New Hope unde slujeşte familia Pater şi i-am ajutat în satele în care ei au biserici şi totodată am avut câteva întâlniri cu candidaţii de botez.

Cel mai mult timp l-am petrecut în cort în toate satele în care am ajuns iar mâncarea noastră de bază a fost supă la plic, cereale şi orez cu lapte. Majoritatea satelor în care am ajuns în 2012 nu au mai fost vizitate de nici un predicator sau misionar până la reântoarcerea noastră. Localnicii ne-au primit cu mare bucurie şi cu mult mai multă pasiune au ascultat cuvântul lui Dumnezeu. Duhul Sfânt a făcut o mare trezire spirituală în multe sate şi am fost foarte bucuroşi să fim parte a acelor revărsări ale Duhului Sfânt. De la copiii până la bătrâni au fost atinşi de puterea Duhului Sfânt şi în momentele rugăciunilor fierbinţi am putut vedea lacrimile pocainţei iar apoi bucuria Duhului Sfânt. Pentru noi au fost momente foarte emoţionante şi înălţătoare. În unele sate oamenii ne-au povestit că în urma vizitei pe care le-am făcut-o se adună mulţi împreună şi se roagă, cântă iar cineva le citeşte din Biblie!

În preajma Crăciunului pe un camp am văzut zeci de oameni care culegeau ceva şi curios m-am apropiat să văd ce culeg şi am văzut că ei culegeau omizi care apar doar după ploaie. Într-o zi am văzut pe drum o broască ţestoasă mare şi în satul în care am dormit noaptea accea carnea ei a fost o delicatesă pentru o familie la care le-am oferit-o. În fiecare sat le-am dat alimente precum porumb, zahăr, orez, macaroane, ceai, ulei, detergent şi în cele din urma majoritatea hainelor noastre. Din păcate lipsa de hrană şi haine este cea mai acută. În colibelele lor nu au paturi şi pături iar perioada iernii este cea mai dificilă pentru ei.

În fiecare sat am avut unul sau mai multe programe de evanghelizare şi ucenicizare şi le-am dăruit celor ce ştiau să citescă Noul Testament în engleză şi afrikans. Zeci dintre eu au primiti cuvântul lui Dumnezeu şi a fost o mare bucurie pentru mulţi. Apoi cei care sufereau de diferite boli ne-au cerut să ne rugăm pentru ei şi zeci au mărturisit vindecarea în numele Domnului Isus! Aleluia!