Negru Vodă este un oraș în județul Cosntanța în care locuiesc aproape 5000 de locuitori. Orașul acesta figurează cu biserică pe harta bisericilor penticostale din România, dar din păcate nu există nici o biserică evanghelică. Există câțiva credincioși penticostali care merg într-un sat la programe.

Am fost provocați de pastorul bisericii Speranța din Mangalia la începerea unei lucrări de evanghelizare și în perioada 6-10 iunie anul acesta am avut campania de evanghelizare cu o echipă formată din aproximativ 30 de tineri. În aceste zile am ajuns cu cuvântul lui Dumnezeu la sute de oameni și tot orașul a fost răscolit de misiunea noastră. În fiecare seară au participat oameni din oraș la programele de evanghelizare, dintre care câțiva s-au predat lui Dumnezeu. Au fost distribuite în jur de 500 de Biblii, la oameni care nu au avut-o și nu au citit-o nicioadată.

Preoții din oraș au început cu tot felul de intimidări și agresiuni împotriva noastră. Într-una din zile, un preot s-a oprit în dreptul unui grup de băieți care tocmai erau evanghelizați și primiseră câte o Biblie și a spus echipei noastre: ,,Otravă, dați la oameni ortavă!?” Cât întuneric, în inima acestui preot și nu numai, să spui că Biblia este otravă! Acesta este întunericul în care milioane de oamni zac de generații.

Holy Fire a închiriat un local în centrul orașului și acolo va funcționa biserica penticostală care tocmai s-a deschis. Slavă Domnului că oamenii din Negru Vodă vor vedea lumina lui Hristos și scumpa Lui mântuire chiar în orașul lor. Dar rămâne să fie dus mai departe Cuvântul Domnului și dorim să mai dăm acelor oameni sute de Biblii.