Podu Iloaiei

Anul acesta a treia campanie de evanghelizare a fost organizată în orașul Podul Iloaiei. Î𝗻 𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗶𝗮 𝘇𝗶 de misiune prin oraș am avut din nou opoziție față de cuvântul lui Dumnezeu prin clericii bisericii ortodoxe.

Unul dintre preoții din oraș le-a cerut tinerilor din echipa Holy Fire să părăsească orașul și chiar pe unul dintre ei l-a bruscat. Văzând că echipa nu se oprește din evanghelizarea de stradă, ne-a reclamat la poliție, dar toate aceste acțiuni au fost ilegale. Dumnezeu ne-a ajutat să răspândim cuvântul Lui la sute de oameni și a fost o mare bucurie pentru noi acest fapt.

În a doua seară de evanghelizare Florin Pop a invitat în față pe toți cei care aveau nevoie de atingerea supranaturală. S-au făcut rugăciuni cu punerea mâinilor și au fost înregistrate două vindecări divine.

O femeie pe nume 𝗔𝗻𝗮 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗮 𝗮𝘃𝘂𝘁 𝗺𝗮𝗿𝗶 𝗱𝘂𝗿𝗲𝗿𝗶 𝗹𝗮 𝘂𝗻 𝗽𝗶𝗰𝗶𝗼𝗿 și cu mare dificultate se putea deplasa, iar 𝗶̂𝗻 𝘂𝗿𝗺𝗮 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗰𝗶𝘂𝗻𝗶𝗶 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗰𝗮𝘁𝗮̆.

𝗢 𝗮𝗹𝘁𝗮̆ 𝗳𝗲𝗺𝗲𝗶𝗲 𝗽𝗲 𝗻𝘂𝗺𝗲 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗮 𝘀𝘂𝗳𝗲𝗿𝗶𝘁 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗿𝗶 𝗱𝘂𝗲𝗿𝗶 𝗹𝗮 𝗿𝗶𝗻𝗶𝗰𝗵𝗶 și urma să aibă o intervenție chirurgicală, dar 𝗶̂𝗻 𝘂𝗿𝗺𝗮 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗰𝗶𝘂𝗻𝗶𝗶 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗗𝗼𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗮 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗰𝗮𝘁-𝗼.

Suntem recunoscători de tot ceea ce Dumnezeu a lucrat Ași totodată privim prin credință la ceea ce urmează să facă Dumnezeu în orașul Podul Iloaiei. Fii alături de noi în această lucrare.

 

După doi ani de slujire misionară am cules primul rod din Podu Iloaiei. Fratele Costel a primit botezul în apă în data de 9 august, acesta fiind primul botez nou testamental oficiat de biserica penticostală în acest oraș. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru harul Lui, dar și celor care ne susțin în această slujire.

Mulțumim tuturor pentru rugăciuni și pentru orice altă implicare.