Dorim să vă mulțumim pentru colaborarea și sprijinul pe care le-ați acordat “Holy Fire România” până în prezent și sperăm că veți continua să o faceți și în viitor. Vrem să continuăm să colaborăm cu dvs., iar noi vă promitem să respectăm cu strictețe regulile GDPR (General Data Protection Regulations).

Începând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și în România noua lege cu privire la protecția datelor. Conform acestor noi reguli suntem obligați să vă informam ca “Holy Fire România” colecteaza datele personale ale clientilor doar în cazul în care dumnevoastră vă creați un cont pentru a realiza o comanda pe site, sau în cazul în care ați completat unul din formulare de înscriere de pe site. În cadrul procesului de înscriere pe site sau la o comandă de produse, datele personale solicitate clientului sunt utilizate strict pentru livrarea comenzii precum și pentru înregistrarea acesteia în contabilitate. În cazul formularelor de înscriere în tabere sau companii de evanghelizare, datele dumneavoastră vor fi storcate doar atâta timp cât sunt necesare pentru a servi scopului cu care au fost colectate.

Datele dumneavoastră vor fi stocate în siguranță, iar dacă doriți să modificăm datele introduse de dumneavoastră, sau doriți o listare a datelor introduse de dumneavoastră, ori ștergerea acestora, vă rugăm să ne comunicați acest lucru prin email la contact@holyfire.ro