Proiect de evanghelizare în judeţul Dolj

În judeţul Dolj locuiesc în jur de 670 000 de locuitori, iar dintre aceştia doar cca. 2000 sunt credincioşi penticostali. Din cele 383 de localităţi (sate, comune şi oraşe) doar în 40 există biserici penticostale. Majoritatea oamenilor din acest judeţ trăiesc într-un întuneric spiritual cumplit fiind străini de Dumnezeu şi de Cuvântul Său. De aceea, dorim să ne implicăm în a le duce vestea bună a Evangheliei.

DoljÎn urma unei întâlniri recente pe care am avut-o cu slujitorii penticostali din judeţul Dolj, am stabilit că vom derula un proiect amplu de evanghelizare în localităţi în care nu există credincioşi penticostali, dar şi în localităţi unde există grupuri restrânse.

Proiectul va începe în anul 2015 şi va fi realizat în trei etape. Prima etapă este evanghelizarea de la persoană la persoană în care membrii misiunii noastre vor merge  în echipe de doi câte doi pe la casele oamenilor, mărturisindu-L pe Hristos şi oferindu-le oamenilor diverse materiale creştine. A doua etapă este reprezentată de programul public de evanghelizare, cu muzică creştină, o scurtă mărturie şi un mesaj biblic. Vor mai fi organizate şi programe speciale pentru copii. Aceste evanghelizări publice se vor desfăşura pe durata mai multor zile în fiecare localitate. În localităţile unde nu există credincioşi penticostali, viziunea noastră este ca în urma desfăşurării campaniilor de evanghelizare, să susţinem plantarea unei biserici. Etapa a treia presupune selectarea împreună cu pastorii locali a unor slujitori echipaţi spiritual a căror misiune va fi aceea de a continua şi consolida lucrarea începută în localitatea respectivă. Pe lângă selectarea slujitorilor, vizăm şi susţinerea lor financiară care este imperios necesară.

Noi, echipa Holy Fire Ministries, în urma rugăciunilor, am primit de la Dumnezeu această viziune care este şi un mandat dat Bisericii de Hristos: acela de a duce Evanghelia la orice făptură. Dacă Dumnezeu vă călăuzeşte în această direcţie, ne-am bucura să fiţi alături de noi în această lucrare nu tocmai uşoara. Ne puteţi sprijini spiritual (prin rugăciune şi post), material (prin susţinere financiară) sau fizic (venind alături de noi pe câmpul de misiune). Oricare ar fi opţiunea dumneavoastră, noi vă mulţumim în numele Domnului Isus Hristos şi vă aşteptăm să ne contactaţi.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!