Romania 2017 Project

I. CAMPANIA DE EVANGHELIZARE


Ce implică campaniile de evanghelizare Holy Fire?


 

1. Evanghelizarea de stradă

Tinerii vor fi grupați doi câte doi, și vor merge pe străzi, pe la casele oamenilor unde îi vom aborda sub forma unui sondaj care conține trei întrebări. Peste tot unde am folosit această modalitate de evanghelizare, oamenii au fost foarte deschiși și au răspuns provocărilor. Ca mulțumire, persoanei care a răspuns sondajului i se va oferi un CD cu cântări și predică, un nou testament și o invitație la programul public de evanghelizare care va avea loc în localitatea respectivă.

2. Evanghelizarea publică

Timp de trei zile se vor ține evanghelizări în locuri publice în fiecare localitate. La aceste programe tinerii se vor putea implica prin cântare, mărturisire, rugăciune și consilierea persoanelor care vor lua parte la program. Liderul grupului va predica Evanghelia. Fiecare echipă de misiune va avea între 10 și 30 de persoane.

3. Lucrarea cu copiii

În fiecare sează în timpul serviciului de evanghelizare se vor organiza programe speciale de evanghelizare pentru copii. O parte din echipa de misiune se va ocupa de această lucrare.

Cine se poate implica în campania de evanghelizare Holy Fire?


 

1. Se pot implica tineri, fete și băieți cuprinși între vârstele 15-37 de ani. Cei sub 18 ani vor putea participa doar cu acordul părinților.

2. Toți cei care doresc să se implice în misiune trebuie să complecteze formularul de înscriere și să-l trimită online sau prin poștă. Tot odată fiecare participant la misiune va aduce o recomandare din partea păstorului sau a liderului de tineret, iar cei sub 18 ani trebuie să aducă și recomandarea părinților. Cei fără aceste recomandări nu vor fi acceptați în misiune.

3. În acest proiect se pot implica doar cei care au avut experiența convertirii și au dovada unei bune mărturii în comunitate.

4. Se pot implica toți cei care au pasiune pentru Hristos și pentru sufletele pierdute.


Cât timp mă pot implica în campania de evanghelizare Holy Fire?


 

1. Durata fiecărei campanii de evanghelizare este de 8 zile. Fiecare persoană va trebui să se implite pe tot parcursul acestor zile. Fiecare echipă va avea 6 sau mai multe servicii publice de evanghelizare.

2. Pentru că vom avea mai multe săptămâni de misiune, cei doritori pot să se implice pe parcursul tuturor acestor săptămâni. În fiecare săptămână de evanghelizare fiecare echipă va fi implicată în două localități.

 


Ce ar trebui să știu dacă până acum nu m-am implicat într-un astfel de proiect?


 

1. În fiecare dimineață vom avea timp devoțional și apoi rugăciune cu grupul.

2. În fiecare dimineață vor fi predate cursuri, seminarii și strategii de evanghelizare de către liderii Holy Fire.

3. Fiecare participant la misiune trebuie să aibă o ținută corespunzătoare. În timpul misiunii nu se acceptă pantaloni scurți băieților și fetelor, ci doar în afara programului. Pe stradă fetele trebuie să poarte fustă. Să aibă îmbrăcăminte comodă de biserică și incălțăminte comodă pentru mersul pe jos mai îndelungat. Pe timp de ploaie fiecare să aibă o mică umbrelă.

4. Trusa pentru îngrijirea intimă, plus prosop și șampon, etc.

5. Fiecare să își aducă o geantă în care să poată lua pe stradă materialele care le vom distribui oamenilor: Cd-uri, pliante, nou testamente. Pentru sondajul care se face fiecare va trebui să aibă un pix și o mapă de scris.

6. Cei care cântă profesional la anumite instrumente ușor de transportat, le pot lua cu ei pe perioada misiunii.

Ce costuri implică o săptămână de misiune?


 

1. Fiecare tânăr va trebui să își acopere costurile de transport și mâncare. Fiecare personal își poate face un calcul la cât se ridică aceste costui. Cu aproximație costurile pentru o persoană într-o săptămână de evanghelizare sunt estimate la 450 lei, acoperind cazarea, mâncarea și transportul.

2. Cei crare au posibilități reduse și ar dori să se implice în acest proiect organizația Holy Fire le va suporta cheltuielile de mâncare, cazare și transport. Menționăm că de acoperirea integrală a costurilor, vor putea beneficia doar tinerii care locuiesc pe teritoriul României.

3. Fiecare participant în misiune va purta tricoul Holy Fire care îl va putea cumpăra, de la membrii echipei, înainte de începerea misiunii.

4. Cazarea și mâncare vor fi organizate de Holy Fire.

În ce perioadă și locații se va organiza proiectul de evanghelizare Holy Fire?


 

1.      Vor fi mai multe perioade:
  • 27-30 iunie
  • 1-31 iulie
  • 1-31 august
2.      Vor fi câteva zeci de localități din județele Bistrița-Năsăud și Argeș.

Care este perioada de înscriere? 


Cei care doriți să vă înscrieți vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail până în data de 15 iunie 2016.

Echipa Holy Fire Ministries.

II. PUBLICAREA ȘI DISTRIBUIREA MATERIALELOR CREȘTINE

 În cadrul campaniilor de evanghelizare, Holy Fire produce mai multe materiale creștine. Noi producem CD-uri cu cântece creștine și predici, care le oferim gratuit în cadrul campaniilor de evanghelizare pe care le organizăm. Apoi noi producem cărți și pliante motivaționale care le oferim oamenilor în cadrul campaniilor de evanghelizare. Totodată cumpărăm sau primim din donații alte materiale creștine precum nou testamente, Biblii, cărți, pliante, Cd-uri care de asemenea le distribuim gratuit în cadrul campaniilor de evanghelizare.

III. SUSȚINEREA FINANCIARĂ A MISIONARILOR

În urma campaniilor de evanghelizare pe care le organizăm în zonele neevanghelizare, continuăm plantarea bisericilor și dezvoltatea acestora spiritual. Avem în vedere ca în fiecare localitate în care ne implicăm să lăsăm misionari, care să se ocupe de creșterea spirituală a noilor convertiți. Astfel misionarii Holy Fire sunt angajați și sponsorizați lunar. Toți cei care doriți să sponsorizați lunar un misionar Holy Fire, parțial sau integral vă rugăm să ne contactați.