Tabăra

Holy Fire Ministries

2023

Tabără de corturi

Este natural să trăiești supranatural

Perioada

2023

Tabăra Holy Fire, este o tabără ce are ca scop echiparea tinerilor pentru campaniile de evanghelizare organizate de Holy Fire și nu numai.


Locația taberei: Lunca Leșului, jud. Bistrița-Năsăud.

Aici poți fi atins personal de Duhul lui Dumnezeu, prin vindecare, eliberare sau descoperire profetică.

în acest timp se vestește Cuvântul Domnului, seminarii Biblice, mărturii.

un loc unde vă puteți relaxa, într-un loc minunat, drumeții, foc de tabără.

timp de închinare și laudă împreună cu Holy Fire Band

Diverse jocuri, activități sportive

Referitor la programele de seară vor fi rugăciuni pentru botezul Duhului Sfânt, darurile Duhului Sfânt, vindecarea divină, eliberare, profeție. Totodată la aceste întâlniri vor participa diverși invitați lucrători.

La această tabără pot participa tineri, cu vârsta minimă de 14 ani. Totodată pot participa adoleșceți sau adulți și familiști. Pot participa cei care și-ai predat viața Mântuitorului și doresc să Îl slujească într-o anumită lucrare. Pentru cazuri mai speciale vă rugăm să contactați echipa noastră.

Tabăra aceasta este o tabără de corturi așa că neaparat să îți aduci cort, saltea, pături, sac de dormit, pernă. Să nu uitați să vă luați trusa intimă cu perie de dinți, pastă, șampon, săpun, deodorant, parfum, spună de ras, oglindă, lamă. Totodată să aveți haine suficiente întrucât nu se vor putea spăla. Să aveți cu voi lanternă și baterii de rezervă. Vă puteți aduce vase pentru gătit, grătar dacă doriți personal să vă preparați mâncarea. Vă puteți aduce hamace, mingi de sport, jocuri de masă, etc.

Taxa de participare este de 500 lei. Plata se va face la recepție cand veniți în tabără.
Ce îți oferim în taxa de participare? În taxa de participare aveți inclus: dușuri cu apă caldă și rece, toalete, micul dejun, prânzul și cina (duminică seara cina, luni, marți, miercuri, joi, vineri micul dejun, prânzul și cina). Îți mai oferim o mapă cu programul și informații despre HFM, un pix personalizat și o brățară.

Vă rugăm ca neaparat să vă înscrieți, completând formularul de pe site (de mai sus). Nu uitați tabăra aceasta este destinată pentru instruire în ce privește misiunea și evanghelizarea dar și pentru creștere și maturitate a vieții spirituale. Cei care doriți să participați și sunteți din zona în care se organizează tabăra vă așteptam cu drag, iar la recpție vă veți putea înscrie.

Pentru cei care nu dispun de un cort pentru cazare din motive întemeiate, vor putea închiria un cort în tabără. Corturile sunt de 2 și de 4 persoane. Ca să poți închiria un cort va trebui să fiți numărul de persoane câte pot fi cazate în cort, respective 2 sau 4. Vor avea prioritate cei care solicită un cort în număr complet. Nu vom pune la dispoziție corturi pentru toți participanți în tabără, numărul este limitat. Cei care doriți un cort vă rugăm să ne scrieți privat. Nu uita că primul venit va fi primul servit. Cei care nu aveți un companier dar aveți nevoie de un cort va trebui să acceptați politica noastră de a vă cupla cu una sau mai multe persoane în acelați cort (de același sex sau frați). Cei care doresc un cort dar și mai mult spațiu va achita o taxă suplimentară. Prețul pentru o noapte la un cort de 2/4 persoane este de 10 lei pe noapte de persoană. Cortul pe care îl închiriezi îl vei monta tu personal și la plecarea din tabără îl vei demonta și îl vei preda la recepție.

În tabără vom avea un magazin de la care veți putea cumpăra produse alimentare precum: felurite dulciuni, diferite băuturi răcoritoare reci, etc. Pe lângă produsele alimentare vom avea și alte produse precum căni personalizate, cărți, tricouri personalizate, hanorace și multe altele.

În tabără vor fi programe în fiecare dimineață între 10:00-13:00 și seara între 19:00-10:00.

Tabăra se deschide duminică 30 iulie ora 12:00 pm și se încheie sâmbătă 5 august ora 12:00 pm.

Ține cont că nu îl vom limita pe Duhul Sfânt la un anumit program, este liber să lucreze cu El dorește. În mapa pe care o vei primi va fi programul detailat.

Toate programele și activitățile sunt obligatorii!

Locația

Județul Bistrița Năsăud

Locația: jud. Bistrița-Năsăud.