Tabăra

Holy Fire Ministries

2023

Tabără de corturi

Este natural să trăiești supranatural

Perioada

2023

Tabăra Holy Fire, este o tabără ce are ca scop echiparea tinerilor pentru campaniile de evanghelizare organizate de Holy Fire și nu numai.


Locația taberei: jud. Bistrița-Năsăud.

Aici poți fi atins personal de Duhul lui Dumnezeu, prin vindecare, eliberare sau descoperire profetică.

în acest timp se vestește Cuvântul Domnului, seminarii Biblice, mărturii.

un loc unde vă puteți relaxa, într-un loc minunat, drumeții, foc de tabără.

timp de închinare și laudă împreună cu Holy Fire Band

Diverse jocuri, activități sportive

Referitor la programele de seară vor fi rugăciuni pentru botezul Duhului Sfânt, darurile Duhului Sfânt, vindecarea divină, eliberare, profeție. Totodată la aceste întâlniri vor participa diverși invitați lucrători.

La această tabără pot participa tineri, cu vârsta minimă de 14 ani. Totodată pot participa adoleșceți sau adulți și familiști. Pot participa cei care și-ai predat viața Mântuitorului și doresc să Îl slujească într-o anumită lucrare. Pentru cazuri mai speciale vă rugăm să contactați echipa noastră.

Tabăra aceasta este o tabără de corturi așa că neaparat să îți aduci cort, saltea, pături, sac de dormit, pernă. Să nu uitați să vă luați trusa intimă cu perie de dinți, pastă, șampon, săpun, deodorant, parfum, spună de ras, oglindă, lamă. Totodată să aveți haine suficiente întrucât nu se vor putea spăla. Să aveți cu voi lanternă și baterii de rezervă. Vă puteți aduce vase pentru gătit, grătar dacă doriți personal să vă preparați mâncarea. Vă puteți aduce hamace, mingi de sport, jocuri de masă, etc.

Taxa de participare este de 400 lei. Plata se va face la recepție cand veniți în tabără.

Ce îți oferim în taxa de participare? În taxa de participare aveți inclus: dușuri cu apă caldă și rece, toalete, micul dejun, prânzul și cina.
În tabără vom avea un magazin de la care veți putea cumpăra produse alimentare, dulciuni, băuturi răcoritoare sau anumite produse pe comandă.

Vă rugăm ca neaparat să vă înscrieți, completând formularul de pe site ( de mai jos ). Nu uitați tabăra aceasta este destinată pentru instruire în ce privește misiunea și evanghelizarea dar și pentru creștere și maturitate a vieții spirituale. Cei care doriți să participați și sunteți din zona în care se organizează tabăra vă așteptam cu drag, iar la recpție vă veți putea înscrie.

Locația

Județul Bistrița Năsăud

Locația: jud. Bistrița-Năsăud.