Tabăra de IARNĂ

Holy Fire Ministries

2022

Holy Fire vă invită la tabăra de rugăciune. În cadrul acestei tabere ne vom ruga pentru experimentarea botezului în Duhul Sfânt, auzirea vocii lui Dumnezeu, vindecarea divină, eliberarea spirituală și pregătirea pentru dimensiuni spirituale noi.

Referitor la programele de seară vor fi rugăciuni pentru botezul Duhului Sfânt, darurile Duhului Sfânt, vindecarea divină, eliberare, profeție. Totodată la aceste întâlniri vor participa diverși invitați lucrători.

Perioada

11 - 13
FEBRUARIE 2022

RECEPȚIA SE FACE VINERI DIMINEAȚA
11 FEBRUARIE

La această tabără pot participa tineri, cu vârsta minimă de 14 ani. Totodată pot participa adoleșceți sau adulți și familiști. Pot participa cei care și-ai predat viața Mântuitorului și doresc să Îl slujească într-o anumită lucrare. Pentru cazuri mai speciale vă rugăm să contactați echipa noastră.

Taxa de participare este de 270 lei. Din taxa de participare se va achita jumătate în contul organizației, destinat pentru acest proiect (Asociația Holy Fire Ministries deschis la BRD: RO31BRDE060SV36661790600 BRD). Dacă nu aveți acces sau timpul nu vă permite să faceți depunerea, veți putea plăti la recepție cand veniți în tabără. Cei care nu vor mai participa în tabără dar și-au achitat taxa de înscriere, nu vor mai primi înapoi banii, ci suma va rămâne ca donație pentru proiectele Holy Fire.

Ce îți oferim în taxa de participare? Cazare în camere de 2/3/4/6 persoane. Aveți inclus: băi, micul dejun, prânzul și cina.

Preț pe 1 zi: 150 lei

Locuri disponibile: 110

Obligatoriu certificat verde: dovada vaccin sau test antigen.

Vă rugăm ca neaparat să vă înscrieți, completând formularul de pe site ( de mai jos ). Nu uitați tabăra aceasta este destinată pentru instruire în ce privește misiunea și evanghelizarea dar și pentru creștere și maturitate a vieții spirituale. Cei care doriți să participați și sunteți din zona în care se organizează tabăra vă așteptam cu drag, iar la recpție vă veți putea înscrie.

PROGRAM

ÎN DECURSUL ACESTOR TREI ZILE VOM AVEA ACTIVITĂȚI ȘI PREDICATORI DIFERIȚI

VORBITORI

Pastor Dorel Coraș
Pastor Emanuel Fedur
Pastor Păluț Teofil
Pastor Costel Gavrilaș
Evanghelist Florin Pop
 

VINERI

10:00 – 13:00

PROGRAM ÎNCHINARE

PREDICĂ – PĂLUȚ TEOFIL

15:00-17:00

Interacțiuni misionare, mărturii și întrebări cu misionarii HFM

18:00

ÎNCHINARE | MĂRTURII | PREDICĂ

Emi Fedur

SÂMBĂTĂ

10:00 – 13:00

PROGRAM ÎNCHINARE

PREDICĂ – Costel Gavrilaș

15:00-17:00

MARATON DE RUGĂCIUNE

18:00

ÎNCHINARE | MĂRTURII | PREDICĂ

Dorel Coraș

DUMINICĂ

10:00 – 13:00

PROGRAM ÎNCHINARE

PREDICĂ – Florin Pop

Locația

Casa de vacanță Rehoboth,

Valea Drăganului 407478

CLUJ