Cu ajutorul lui Dumnezeu pe lista noastră de misiune a fost și județul Teleorman, unul dintre cele mai slab evanghelizate județe ale României. În tot județul există doar 10 biserici penticostale.

Împreună cu 30 de tineri din Klagenfourt și Beclean în perioada 24-27 iunie am stăbătut străzile orașului Alexandria, predicând cuvântul lui Dumnezeu celor ce i-am intâlnit pe străzi. Astfel am reușit să atingem cu evanghelia peste 1300 de persoane. Totodată în trei zone foarte circulate ale orașului au fost amplasate corturile promoționale unde trecătorii erau orpiți și erau evanghelizați sub forma sondajului. Majoritatea oamenilor care au fost abordați au fost deschiși la evanghelie și pe unii din aceștia echipa i-a slujit prin rugăciuni speciale pentru nevoile lor. Seara la serviciile de evanghelizare, din parcul central al orașului au participat în cele trei seri câteva sute de persoane.

Mulți oameni cu care am stat de vorbă au mărturisit că niciodată nu au văzut și nu au auzi așa ceva. Am reușit de asemenea să distribuim în jur de 500 de Cd-uri cu cântări și predici și câteva sute de Biblii și Nou Testamente. Tinerii care au fost cu noi în câmpul de misiune au avut de asemenea multe experiențe minunate.