Holy Fire Romania este dețintătorul de drept al site-ului www.holyfire.ro

Utilizarea acestui site cât și plasarea unei comenzi pe site presupune acceptarea termenilor și condițiilor.

 

Livrare

Expedierea produselor comandate de pe site-ul www.holyfire.ro se va face în termen de 1-2 zile lucrătoare, prin Poșta Română.

Costul de livrare este de 20 Ron. Pentru comenzile mai mari de 200 Ron, oferim livrarea gratuită.

Livrarea produselor se poate face doar către destinații din România.

 

Returnarea produselor

Echipa HolyFire își dă toate silințele pentru ca produsele comandate să ajungă la dumneavoastră în siguranță. Dacă cumva coletul a suferit pagube cauzate de transport, acestea se pot imputa Poștei Române.

Se acceptă returnarea produselor doar în cazul în care produsele primite sunt diferite de produsele comandate de dvs.

În cazul în care ați comandat greșit produsele sau ați greșit adresa, ne puteți contacta pentru a încerca remedierea acestor erori. Dacă expedierea a fost deja efectuată, costul returnării produselor va fi suportat de cumpărător.

 

Protecția datelor personale

Începând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și în România noua lege cu privire la protecția datelor. Conform acestor noi reguli suntem obligați să vă informam ca „Holy Fire România” colecteaza datele personale ale clientilor doar în cazul în care dumnevoastră vă creați un cont pentru a realiza o comanda pe site, sau în cazul în care ați completat unul din formulare de înscriere de pe site. În cadrul procesului de înscriere pe site sau la o comandă de produse, datele personale solicitate clientului sunt utilizate strict pentru livrarea comenzii precum și pentru înregistrarea acesteia în contabilitate. În cazul formularelor de înscriere în tabere sau companii de evanghelizare, datele dumneavoastră vor fi storcate doar atâta timp cât sunt necesare pentru a servi scopului cu care au fost colectate.

Datele dumneavoastră vor fi stocate în siguranță, iar dacă doriți să modificăm datele introduse de dumneavoastră, sau doriți o listare a datelor introduse de dumneavoastră, ori ștergerea acestora, vă rugăm să ne comunicați acest lucru prin email la contact@holyfire.ro

 

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Clientul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții. Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.